Exterieurkleuren

De buitenkant van je huis is de manier waarop je de wereld begroet – kies verstandig een kleur met deze deskundige tips.

Als je de buitenkant van je huis schildert, wees dan niet bang om wat tijd te nemen met de kleurbeslissing.

“Uw interieur gaat over uw persoonlijke kleursmaak”, zegt Tom Lee, Senior VP Consumer Marketing bij Behr, “maar de buitenkant gaat echt over duurzaamheid. Het gaat erom de grootste investering die u heeft te beschermen. ” Het is geen gemakkelijke beslissing om opnieuw te doen, dus haast je niet.

Met dat in gedachten, volgen hier enkele tips voor het kiezen van een verf:
Plan om wat meer geld uit te geven. Investeren in een premium verf zoals Behr Marquee Exterior Paint & Primer in One is een verstandige keuze. Je wilt niet snel weer een steiger beklimmen – of iemand anders betalen om het te doen – dus verf moet goed afdekken, vlekken weerstaan ​​en bestand zijn tegen weersinvloeden.

Denk na over uw permanente materialen. Als je een bestaande stenen of stenen fundering, terras of accenten hebt, werk dan met hun onderliggende tinten terwijl je een verfkleur kiest. Als je vastzit, probeer dan tegenstellingen te koppelen in termen van kleurtemperatuur. Als je bijvoorbeeld een warme rode bakstenen foundation hebt en je wilt bruin voor je buitenverf, kies dan voor een taupe met koele grijs / blauwe ondertonen in plaats van een perzikkleurige kleur.
Profiteer van technologie. U kunt meestal een monster van permanente materialen naar de verfwinkel brengen voor computer kleuraanpassing. Behr biedt ook een online tool met de naam waarmee u een eerste kleur kunt kiezen, kleuren kunt matchen / coördineren en u kunt helpen met kleurencombinaties te experimenteren op afbeeldingen van een huis, zodat u zich de voltooide look kunt voorstellen.
Vergeet de trim niet. Als je iets anders wilt dan het gebruikelijke wit, probeer dan je exterieurkleur een paar tinten lichter voor een subtiel, elegant effect.

Gemakkelijk met stalen. Koop testgroottes van de verfkleuren die u overweegt en schilder wat brush-outs aan de buitenkant. Zorg ervoor dat u zowel aan de noord- als aan de zuidkant van het huis wat kleur aanbrengt, waar de verlichting aanzienlijk kan verschillen en in de buurt van elke trim waarmee u coördineert. Bezoek uw verfmonsters op verschillende tijdstippen van de dag om het beste idee te krijgen hoe het eindproduct eruit zal zien.

Om je een voorsprong te geven, hier is een spiekbriefje van de populaire Benjamin. De kleur- en ontwerpexpert van Moore:

Neutralen:
Shaker Beige HC-45, Alexandria Beige HC-77, Pashmina AF-100

Greys:
Stonington Grey HC-170, Thunder AF-685, Storm AF-700

Blues and Greens:
Phillipsburg Blue HC-159, Guilford Green HC-116, Soft Fern 2144-40, Santorini Blue 1634, Wickham Grey HC-171

Trimmen:
Navajo White 947 (ook OC-95), Frostine AF-5, Simply White OC-117

Voordeuren:
Lucerne AF-530, Flint AF-560, frisse lucht 806, zwart satijn 2131-10, Silhouette AF-655, Super Nova 1414, granaatappel AF-295